AGENDA ETHANOL: EMERGING ISSUES FORUM 2022

MARCH	12:30 PM	WELCOME	Gov. Pete Ricketts	(30 minutes)
23	1:00 PM	CCS PANEL (1 HOUR AND 15 MINUTES)		
	2:15 PM	CLEAR FLAME (45 MINUTES)		
	3:00 PM	NETWORKING BREAK		
	3:30 PM	ETHANOL-POWERED EV CHARGERS (15 MINUTES)		
	3:45 PM	RETAILER MARKET DEVELOPMENT (45 MINUTES)		
	4:30 PM	NEBRASKA CLEAN FUELS POLICY (15 MINUTES)		
	4:45 PM	CLOSE		
march 24	9:00 AM	WELCOME	U.S. EPA (30 minu	tes)
	9:30 AM	POLICY PANEL (1 HOUR AND 15 MINUTES)		
	10:45 AM	RENEWABLE CHEMICALS & FUELS (45 MINUTES)		
	11:30 AM	NETWORKING BREAK/SNACKS		
	12:00 PM	SUSTAINABILITY/POET VIDEO (15 MINUTES)		
	12:15 PM	FARMING CI FOR PRODUCERS (45 MINUTES)		
	1:00 PM	CLOSE		

THANK YOU TO OUR SPONSORS!

SPEAKERS & TIMES SUBJECT TO CHANGE